+37052330435 EnglishLithuanianPolishRussianUkrainian
-Rugsėjis rugiasėjis vaikučių kiek prisėjo mažų ir didelių ant pievų ir laukų „Drevinuko” darželyje-

      Rugsėjis žengia naują žingsnį, dovanoja mums gražią ir prasmingą šventę, metai iš metų pasikartojančią ir kaskart vis kitokią… Ir šį gražų rugsėjo trečiosios rytą vaikučiai, nešini rudeninėmis gėlytėmis, vieni jų čia žengė pirmą kartą, gal kiek nedrąsiai, o kiti po ilgų vasaros atostogų į lopšelį-darželį sugrįžo jau gerokai paaugę.  Daugelis pasiilgę draugų, savo mylimų auklėtojų skubėjo kuo greičiau susitikti, pabendrauti, pažaisti.  Visus  lauko  kieme pasitiko spalvingi balionai, vaikiška, linksma  muzika,  kuri  džiugiai nuteikia kiekvieną, pasukusį pro vartus į darželio šventinę lauko aikštelę.  Lopšelio-darželio direktorė palinkėjo visiems prasmingo darbo, geidžiamų rezultatų, kantrybės, atradimo džiaugsmo, gero užsispyrimo, energijos, ištvermės, būti judriems, gerų draugų, kūrybiškumo darbe. Kiekviena  grupė gavo dovanų: knygeles, įvairius pratybų sąsiuvinius, pieštukus ir kt.

   Šventė prasidėjo daina „Šviečia saulytė”, kurią atliko Liepa iš „Pelėdžiukų” grupės. Vaikai kartu su tėveliais, auklėtojomis šoko linksmą žaidimą – šokį „Traukinukas Nukas”, dainavo dainas, žaidė įvairius žaidimus.  Šventėje apsilankė ir netikėtas svečias – Klounas Petrelis, ugdytiniai su juo žaidė, šoko, linksminosi, atlikinėjo įvairius pokštus ir kt.   

Vaikų džiugios  emocijos dar ilgai netilo. Norisi tikėti, kad geltonas rugsėjo takelis, atvedęs vaikučius į darželį, bus šviesus, lygus ir linksmas.